Fysiske rammer

DSI Vædderbo

Skovhuset

Skovhuset er beliggende i naturskønne omgivelser i Legind Skov. Huset er den gamle Skovridderbolig under Højriis slot. Huset er ca. 200 m2 fordelt på to plan. På 1. sal er der 4 værelser og et toilet/bad og i stueplan er der to stuer, toilet, tre indgange og køkken.

Hertil en have, terrasse og bålplads. Huset ligger på en stor naturgrund, hvor der er mulighed for forskellige aktiviteter.

Huset

Huset beliggende i Nykøbing by, hvor der er plads til 6 unge. Huset er 240 m2 fordelt på to plan. I stueplan er der køkken, stue, mødelokale, kontor/vagtværelse, toilet og bad/toilet. På 1. sal er der seks værelser, toilet/bad.

Gården

Gården består af tre små lejligheder på ca. 35m2.

Nygade 8

Nygade et hus beliggende i Nykøbing by, hvor der er plads til 8 unge. Huset er 426 m2 fordelt på to plan. I stueplan er der tre værelser, køkken, depot, toilet, toilet/bad, stue, mødelokale og kontor. På 1. sal er der 5 værelser, toilet og bad.

Vædderbo Tødsø

Vædderbo Tødsø ligger på Mors, ca. fire kilometer udenfor Nykøbing by. Huset ligger i smukke landlige omgivelser omgivet af 10 tdl. jord.

Huset er ca. 650 m2 fordelt på tre plan. 1. sal er der 4 værelser og en øvelejlighed samt toilet/bad. I stueplan er der 5 værelser, toilet og personaletoilet, stue og køkken, kontor og vagtværelse. I kælderen er der toilet og to baderum, mad depot, værksted og cykelkælder.

Herforuden er der ca. 100 m2 staldbygning, hvor vi har heste.

Vædderbo Ejerslev

Vædderbo Ejerslev ligger på Mors, ca. 15 kilometer udenfor Nykøbing by. Huset ligger i udkanten af Ejerslev by, kun to kilometer fra købmand, skole og hal.

Huset er 402 km2 i tre plan. 1. sal er der 5 værelser og toilet/bad samt en lille opholdsstue. I stueplan er der 2 værelser, et kontor/vagtværelse og en øvelejlighed. Der er en opholdsstue, spisestue, køkken og personaletoilet/bad.
I kælderen er der gildesal, værksted, vaskerum, fyrrum, mad depot og bad/toilet.

Huset har en dejlig stor have, med terrasse og kun 1.5 km. til stranden

Kontakt os endelig

Hvis du har brug for at vide mere om Vædderbo er du velkommen til at kontakte os.